نقشه راه آموزش فیزیک همراه با آموزش فیزیک از پایه تا پیشرفته ویژه دانش آموزان (نظری، فنی و حرفهای و کاردانش)، دانشجویان، کنکوریها و علاقمندان به علم زیبای فیزیک
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
با توجه به نیاز دانش آموزان پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم و همچنین داوطلبان محترم آزمون سراسری در گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم تجربی و نیز هنرستانیهای دوستداشتنی متقاضی شرکت در آزمون دورههای کاردانی که درس فیزیک نیز جزو منابع امتحانی آنها محسوب میشود؛ ما کلاسهای آموزشی آنلاین و منحصر به فردی را با توجه به سطح علمی هر کدام از دانش آموزان و علاقمندان به فیزیک به صورت کاملاً مفهومی و خصوصی تدارک دیدهایم.
سلام دوستان! امیدواریم حال فیزیکیتون خوب باشه. امروز با یک مقالهی جامع و کامل دیگر از وبسایت کلاسلی قصد داریم تا به بررسی نقشه راه فیزیک بپردازیم. در این نقشه راه ابتدا ما شما را با علم زیبای فیزیک آشنا میکنیم؛ سپس به بررسی تعدادی از کاربردهای فیزیک در زندگی روزمره میپردازیم؛ در کنار بررسی کاربردهای فیزیک به مواردی از جذابیتهای بصری فیزیک تحت عنوان فان فیزیک نیز میپردازیم. در نهایت به اصل ماجرا یعنی آموزش میرسیم.
ما مسیری جامع و کامل جهت یادگیری علم فیزیک برای شما آماده کردهایم تا بدون نگرانی و سردرگمی به مطالعهی هر چه بهتر فیزیک در هر حوزهی مورد نظرتان بپردازید؛ اگر دانش آموز دبیرستانی هستید با مسیر یادگیری فیزیک آشنا شوید، اگر دانش آموز کنکوری هستید با انواع منابع آزمون سراسری آشنا شوید، اگر دانشجو هستید از سرفصلهای فیزیک دانشگاهی آگاهی پیدا کنید و در نهایت اگر جزو هیچ کدام از سه دستهی بالا نیستید با آگاهی کامل به مطالعهی فیزیک بپردازید و ضمن لذت بردن از زیباییهای آن از برکاتش نیز بهرهمند شوید.
شما همچنین میتوانید با دریافت کاملاً رایگان اپلیکیشن کلاسلی از بازار و نصب آن روی تلفن همراه اندروید خود به راحتی هر چه تمامتر از امکانات و دورههای آموزشی کلاسلی به صورتی کاملاً رایگان بهرهمند شوید. علاوه بر دورههای آموزشی ما امکاناتی نظیر اخبار علم و فناوری، فان فیزیک، جدول تناوبی و … را در این اپلیکیشن آمادهی استفادهی شما عزیزان کردهایم.
پس از شما دعوت میکنیم تا در این راه ما را همراهی فرمایید:
فیزیک علم مطالعه و شناخت طبیعت است (یعنی چه؟)؛ برای درک این مطلب ابتدا اجازه دهید تا به بررسی واژهی طبیعت بپردازیم؛ شاید در نگاه اول این طور به نظر برسد که طبیعت باید همان فضای مملو از درخت و گل و بلبل و … باشد، اما در واقع طبیعت معنای بسیار فراتری در فیزیک دارد و به تمامی ذرات موجود در عالم (از ذرات زیر اتمی گرفته تا کهکشانهای دوردست) اطلاق میشود. در واقع فیزیک علمی است که به مطالعهی ماده و حرکت و رفتار آن در فضا – زمان میپردازد. ما در فیزیک به بررسی و تاثیر متقابل این ذرات میپردازیم و انرژیهای تبادلی میان آنها را نیز در نظر میگیریم.
دامنهی کاربردهای فیزیک بسیار وسیع است. در اینجا ما سعی میکنیم به تعدادی از کاربردهای فیزیک در زندگی روزمره بپردازیم.
یکی از کاربردهای مهم فیزیک در پزشکی و بالاخص در پیشگیری، تشخیص، کنترل و درمان بیماریهاست. از این رو از وسایلی چون دماسنج و فشارسنج به وفور در تشخیص تعدادی از بیماریها استفاده میشود.
ما تعداد زیادی از جذابیتهای بصری فیزیک را تحت عنوان فان فیزیک جمعآوری نمودهایم تا ضمن لذت بردن از تماشای آنها ایدههای منحصر به فردی را نیز کسب نمایید. لطفاً جهت ورود به دنیای فان فیزیک اینجا را کلیک نمایید. ضمناً در قسمت پایین آخرین پستهای مربوط به فان فیزیک را نیز آوردهایم:
جهت بهرهمندی از فیزیک راهی جز یادگیری و درک آن پیش رو ندارید و این وظیفهی ماست تا این کار را به نحو احسن برایتان انجام دهیم. در نقشه راه فیزیک ما سعی کردهایم برنامهای اختصاصی برای هر دسته از علاقمندان به فیزیک تدارک نماییم. انواع دستهبندی ما هم به این صورت است: دانش آموزان مقطع متوسطه دوم، دانش آموزان کنکوری، دانشجویان و علاقمندان به فیزیک.
شروع یادگیری تخصصی فیزیک برای دانش آموزان به مقطع متوسطهی دوم و پایهی دهم بازمیگردد؛ (البته در مقاطع ابتدایی و متوسطهی اول در کتابی تحت عنوان علوم تجربی نیز به مباحثی مقدماتی از فیزیک پرداخته میشود.) در این مقطع و پایهی تحصیلی دانش آموزان با توجه به رشتهی انتخابی با دروس مختلفی از فیزیک مواجه میشوند. در نظام تحصیلی جدید (نظام 3-3-6) هیچ درس فیزیکی برای رشتهی علوم انسانی و همچنین گروههای آزمایشی زبان و هنر در نظر گرفته نشده است و صرفاً دانش آموزان رشتههای ریاضی و فیزیک و علوم تجربی و برخی رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش موظف به گذراندن آن هستند.
1) فیزیک و اندازهگیری
2) ویژگیهای فیزیکی مواد
3) کار، انرژی و توان
4) دما و گرما
5) ترمودینامیک
1) فیزیک و اندازهگیری
2) ویژگیهای فیزیکی مواد
3) کار، انرژی و توان
4) دما و گرما
1) الکتریسیته ساکن
2) جریان الکتریکی و مدارهای جریان مستقیم
3) مغناطیس
4) القای الکترومغناطیسی و جریان متناوب
1) الکتریسیته ساکن
2) جریان الکتریکی و مدارهای جریان مستقیم
3) مغناطیس و القای الکترومغناطیسی
1) حرکت بر خط راست
2) دینامیک و حرکت دایرهای
3) نوسان و موج
4) برهمکنشهای موج
5) آشنایی با فیزیک اتمی
6) آشنایی با فیزیک هستهای
1) حرکت بر خط راست
2) دینامیک
3) نوسان و امواج
4) آشنایی با فیزیک اتمی و هستهای
1) فیزیک و اندازهگیری
2) مکانیک
3) حالتهای ماده و فشار
4) دما و گرما
5) جریان و مدارهای الکتریکی
دانش آموزان جهت ورود به دانشگاه مجبور به عبور از سد آزمون سراسری و کنکور هستند. ما در اینجا قصد داریم به منابع آزمون سراسری درس فیزیک برای رشتههای ریاضی و فیزیک و علوم تجربی و نیز منابع آزمون درس فیزیک برای دانش آموزان فنی و حرفهای و کاردانش بپردازیم:
دانش آموزان متقاضی شرکت در آزمون سراسری در گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک باید تمامی سرفصلهای کتب فیزیک (1)، فیزیک (2) و فیزیک (3) رشتهی ریاضی و فیزیک را مطالعه نمایند تا به صورت 100 درصد برای آزمون سراسری آمادگی پیدا نمایند.
1) فیزیک و اندازهگیری
2) ویژگیهای فیزیکی مواد
3) کار، انرژی و توان
4) دما و گرما
5) ترمودینامیک
6) الکتریسیته ساکن
7) جریان الکتریکی و مدارهای جریان مستقیم
8) مغناطیس
9) القای الکترومغناطیسی و جریان متناوب
10) حرکت بر خط راست
11) دینامیک و حرکت دایرهای
12) نوسان و موج
13) برهمکنشهای موج
14) آشنایی با فیزیک اتمی
15) آشنایی با فیزیک هستهای
دانش آموزان متقاضی شرکت در آزمون سراسری در گروه آزمایشی علوم تجربی باید تمامی سرفصلهای کتب فیزیک (1)، فیزیک (2) و فیزیک (3) رشتهی علوم تجربی را مطالعه نمایند تا به صورت 100 درصد برای آزمون سراسری آمادگی پیدا نمایند.
1) فیزیک و اندازهگیری
2) ویژگیهای فیزیکی مواد
3) کار، انرژی و توان
4) دما و گرما
5) الکتریسیته ساکن
6) جریان الکتریکی و مدارهای جریان مستقیم
7) مغناطیس و القای الکترومغناطیسی
8) حرکت بر خط راست
9) دینامیک
10) نوسان و امواج
11) آشنایی با فیزیک اتمی و هستهای
دانش آموزان متقاضی شرکت در آزمون سراسری در گروه آزمایشی فنی و حرفهای و کاردانش که درس فیزیک نیز جزو منابع امتحانی آنها محسوب میشود باید تمامی سرفصلهای کتاب فیزیک فنی و حرفهای و کاردانش را مطالعه نمایند تا به صورت 100 درصد برای آزمون سراسری آمادگی پیدا نمایند.
1) فیزیک و اندازهگیری
2) مکانیک
3) حالتهای ماده و فشار
4) دما و گرما
5) جریان و مدارهای الکتریکی